Budyń Kukurydziany
Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu cayenne, kłosy kukurydzy, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń Kukurydziany, Budyń Kukurydziany, oraz Budyń Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. danie zapiekane smarem.
Posiekaj kukurydzę i pokrój wszystkie ziarna nożem do miski, upewniając się, że cały spływający sok z kukurydzy. Rezerwa.
Wymieszać mleko, śmietanę, ser, pieprz cayenne i jajka.
Dodaj w zastrzeżone kukurydzy, ser, cayenne, sól, i pieprz.
Wlać mieszaninę na zarezerwowanej kukurydzy.
Wlać do naczynia żaroodpornego i piec przez 35 minut lub aż zestaw.