Budyń Czekoladowy Nutella
Budyń czekoladowy Nutella to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 4. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 366 osób. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, kakao, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta Budyniowe Czekoladowo-Nutella, Budyń Chlebowy Nutella, oraz Budyń Chlebowy Nutella dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, cukier, kakao i sól.
Podgrzać mleko w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do oparzenia.
Połowę mleka ubić do mieszanki skrobi kukurydzianej. Powrót mieszaninę do patelni i gotować, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia.
Wyjąć z ognia i wymieszać z czekoladą, Nutellą i wanilią. Schłodzić do Ustawienia, około 3 godzin.