Budyń bananowo-kokosowy Ramen może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, krystalizowany imbir, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bananan I Pudding Kokosowy, Budyń Bananowy Kokosowy, oraz Koktajl Budyniowo-Kokosowy Bananowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść makaron w misce, przykryj gorącą wodą z kranu i mocz, obracając raz, przez 10 minut; makaron powinien łatwo się rozłożyć.
W dużej misce ubić jajka, cukier, mleko kokosowe, śmietanę, ekstrakt migdałowy, kardamon, nasiona anyżu i szczyptę soli. Wymieszać makaron, rodzynki i imbir do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Polecane wino: Riesling, Japoński Sos Sezamowy, Sauvignon Blanc
Riesling, Sake i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do makaronu Ramen. Saké to oczywisty wybór, jeśli chodzi o japońskie jedzenie. Jeśli jednak chcesz pozostać przy winach winogronowych, możesz zdecydować się na sauvignon blanc lub riesling. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.