Brązowy Cukier, Musztarda-Szynka Glazurowana

Brązowy Cukier, Musztarda-Szynka Glazurowana
Brązowy cukier, szynka z musztardą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 1026 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jeśli masz brązowy cukier, pół szynki, musztarda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Marchew Polana Musztardą I Brązowym Cukrem, Żyto i brązowy cukier musztarda, oraz Łosoś z brązowym cukrem i musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i podgrzać szynkę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
2
W międzyczasie połącz brązowy cukier i musztardę, aby uzyskać glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
GlazuraGlazura
3
Szczotkuj glazurę na szynkę marki kucharza 30 minut przed zakończeniem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso
SzynkaSzynka
4
Szynkę rozgrzać przez ostatnie 30 minut. Pokrój szynkę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia31
Magazyn