Brzoskwinia i czerwona porzeczka śmietana pierścionek
Brzoskwinia & redcurrant sour cream ring wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis lacto ovo vegetarian służy 6 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną, Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną, oraz Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 190C / wentylator 170C / gaz 5 i masło nieprzywierającą puszkę pierścieniową 23cm. Ułóż brzoskwinie, pokrój bok do góry, w podstawie, jeśli puszka, a następnie losowo łyżka w brzoskwini konserwować i rozsypać na czerwonych porzeczek.
Aby zrobić ciasto, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, masło, cukier, jajka, wanilię i mleko, aż dobrze wymieszać, a następnie wymieszać kwaśną śmietanę. Łyżka mieszaniny do ciasta blaszki, a następnie wyrównać powierzchnię.
Piec przez 35-40 minut, aż ciasto będzie dobrze wyrośnięte, złociste i sprężyny z powrotem, gdy lekko naciśnięty. Ostudzić przez kilka minut, a następnie ostrożnie wyłożyć na talerz. Można podawać na ciepło ze śmietaną jako deser lub na zimno jako ciasto.