Brokuły i fasolka szparagowa
Przepis brokuły i fasolka szparagowa mogą być wykonane w około 35 minut. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Ta przystawka ma 128 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól morską i pieprz, oliwę z oliwek, zieloną fasolkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 88%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy to Brokuły i fasolka szparagowa, Fasolka Szparagowa, Brokuły I Cukinia, oraz Fasolka Szparagowa, Brokuły I Kasza Bulgur.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj 6 litrów osolonej wody. Przygotuj dużą miskę lodowatej wody.
Umieść brokuły w garnku i gotuj przez dwie minuty. W tym momencie chcesz po prostu ugotować brokuły, ponieważ podsmażesz je później. Za pomocą Sitka pająka wyjmij brokuły z garnka i wstrząśnij w misce z lodowatą wodą. Gdy brokuły całkowicie ostygną, umieść je w durszlaku i pozostaw do odsączenia. Odśwież miskę lodowatej wody. Doprowadź wodę z powrotem do wrzenia.
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj przez 4 minuty. Podobnie jak brokuły, po prostu chcesz gotować zieloną fasolkę.
Usuń zieloną fasolkę z garnka za pomocą Sitka pająka i dodaj do lodowatej wody. Gdy zielona fasola całkowicie ostygnie, dodaj ją do durszlaka i pozwól jej spłynąć.
Na dużej patelni do smażenia rozgrzej oliwę z oliwek. Prawie paląc, dodaj czosnek i smaż przez około 45 sekund. Gdy czosnek zacznie się brązowieć, natychmiast wyjmij i wyrzuć. Rozgotowanie czosnku nada potrawie bardzo gorzki smak.
Dodaj płatki czerwonej papryki, brokuły i zieloną fasolkę na patelnię i gotuj przez 5 minut. Dopraw solą i pieprzem.