Bonbons

Bonbons
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Bonbons może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 150. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka kokosa, cukru cukierniczego, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bonbony Figowe, Yam Bonbons, oraz Bonbons Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć margarynę, cukier cukierniczy, mleko skondensowane, kokos, posiekane orzechy włoskie i wanilię. Dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 2 godziny lub aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby zwinąć się w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozwałkuj mieszaninę na 1-calowe kulki i umieść blisko siebie, ale nie dotykając, na arkuszach ciastek. Zamrażać, aż będzie twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Podczas gdy bonbons zamarzają, ułóż arkusz ciastka lub płaską powierzchnię woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w górnej części podwójnego kotła, nad, a nie w, gotującej się wodzie. Mieszać do rozpuszczenia. Używając wykałaczki lub widelca, zanurz każdą bonbon w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
5
Umieść na woskowanym papierze do wyschnięcia. Gdy czekolada stwardnieje, przechowuj bonbons w plastikowej torbie w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn