Bonbons
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Bonbons może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 150. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka kokosa, cukru cukierniczego, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bonbony Figowe, Yam Bonbons, oraz Bonbons Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć margarynę, cukier cukierniczy, mleko skondensowane, kokos, posiekane orzechy włoskie i wanilię. Dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 2 godziny lub aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby zwinąć się w kulki.
Rozwałkuj mieszaninę na 1-calowe kulki i umieść blisko siebie, ale nie dotykając, na arkuszach ciastek. Zamrażać, aż będzie twardy.
Podczas gdy bonbons zamarzają, ułóż arkusz ciastka lub płaską powierzchnię woskowanym papierem.
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w górnej części podwójnego kotła, nad, a nie w, gotującej się wodzie. Mieszać do rozpuszczenia. Używając wykałaczki lub widelca, zanurz każdą bonbon w roztopionej czekoladzie.
Umieść na woskowanym papierze do wyschnięcia. Gdy czekolada stwardnieje, przechowuj bonbons w plastikowej torbie w zamrażarce.