Nigdy nie można mieć zbyt wiele wschodnioeuropejskich receptur, więc dać bogate i kremowe wołowiny Stroganoff spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 503 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, bulion wołowy, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jeden Garnek Kremowa Wołowina Stroganoff, Kremowa Wołowina Stroganoff, oraz Kremowy Seler Wołowy Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wołowinę w dużej misce. Wymieszać z czerwonym winem, solą i czarnym pieprzem. Marynować przez 10 minut, następnie wyjąć wołowinę i osuszyć papierowym ręcznikiem. Zarezerwuj pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Potrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać wołowinę; gotować i mieszać, aż rumiane, a następnie przenieść na talerz, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Spuścić pozostały smar z patelni. Roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą, czosnkiem i szczyptą soli. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta.
Ubić mąkę, gotować i mieszać, aż mąka nie będzie już smakować na surowo, o 4 protokół. Powoli ubijamy bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Wlać zarezerwowane czerwone wino marynaty, sos Worcestershire, przygotowana musztarda, i płatki czerwonej papryki, a następnie dodać mieszaninę wołowiny i cebuli. Przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Potrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Wymieszać grzyby, śmietanę i serek śmietankowy około 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego