Boczek Bruschetta Bagietka

Boczek Bruschetta Bagietka
Boczek Bruschetta Bagietka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 47 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, cudowny dressing z batem, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Herbed Cream Cheese Bruschettan na bagietce tosty, Serowy Boczek Bruschetta, oraz Boczek, sałata i pomidor Bruschetta.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem połówek bagietki; rozłóż na połówki bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Umieścić na arkuszu folii o dużej wytrzymałości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Grill 8 do 10 min. lub do momentu, aż mieszanina sera będzie gorąca i bąbelkowa, a połówki chleba są tostowane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn