Black-Eyed Pea Posole with Pork and Collard Greens
Black-Eyed Pea Posole with Pork and Collard Greens might be just the Southern przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 194 kalorie, 20g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wapno kliny, sól, Tomatillo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Black Eyed Peas & Collard Greens, Jajecznica z Czarnookim groszkiem Salsan i zielenią Collard, oraz Zdrowe Zielenie Collard i Black-Eyed Peas nad owsem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Umieść paprykę poblano na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 3 cale od ciepła 8 minut lub do poczernienia i zwęglenia, obracając po 6 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
4
Odstawić na 15 minut. Obrać i wyrzucić skórę; wyrzucić nasiona, błonę i łodygi. Grubo posiekać pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Nasiona
5
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
6
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
7
Dodaj 1 bulion szklanki, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszaj pozostałe 2 szklanki bulionu, posiekane poblano, Zielenie i następne 6 składników (przez czosnek). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż wieprzowina będzie miękka. Wymieszać w groszku, sól, i czarny pieprz; gotować na wolnym ogniu, odkryte przez 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.