Biszkopty z kozim serem i czarnym pieprzem z wędzonym łososiem i koperkiem

Biszkopty z kozim serem i czarnym pieprzem z wędzonym łososiem i koperkiem
Kozi ser i czarny pieprz herbatniki z wędzonym łososiem i koperkiem jest pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz ser kozi, proszek do pieczenia, łosoś i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Biszkopty z kozim serem i czarnym pieprzem z wędzonym łososiem i koperkiem, Biszkopty Z Kozim Serem I Czarnym Pieprzem Z Wędzonym Łososiem I Koperkiem, oraz Quiche z wędzonym łososiem, koperkiem i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 ciężkie duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 6 składników ubić w dużej misce. Opuszkami palców wcierać masło w suche składniki, aż powstanie Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać ser i maślankę; wymieszać widelcem, aż ciasto się połączy (kawałki sera będą widoczne w cieście).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SerSer
CiastoCiasto
4
Pat ciasto się na lekko mąki powierzchni do 3/4-cala-grube okrągłe. Używając mąki o średnicy 2 cali, Wytnij ciastka. Zebrać resztki i wyłożyć ciasto; wyciąć dodatkowe ciastka. Ułóż na przygotowanych blachach do pieczenia i piec 6 minut. Prześcieradła; piec do złotego koloru, o 8 minut dłużej. Chłodne herbatniki na stojaku. (Ciastka można zrobić 6 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
6
Biszkopty podzielić na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
7
Dolną połówkę rozłożyć cienką warstwą masła. Łososia podzielić między herbatniki. Na wierzchu gałązka koperku i biszkopt.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KoperKoper
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn