Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup

Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup
Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup is a bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ketchup, Panko bułka tarta, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup, Chrupiące paluszki rybne z keczupem ananasowym, oraz Pikantne pieczone ryby i frytki z kreolskim ketchupem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przygotuj blachę do pieczenia folią i spryskaj olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W płytkim talerzu lub naczyniu, wymieszać mąkę, czosnek w proszku, papryka i 1 łyżeczka przyprawy do owoców morza, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Dodać ubite białka do innego talerza ciasto lub danie, a następnie dodać panko do innego talerza ciasto lub danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Posypać rybę, mąkę, białka i panko lekko solą i pieprzem oraz przyprawą do owoców morza. Zacznij od wzięcia 1 kawałka ryby na raz i pogłębiania najpierw w mące, a następnie do białek, następnie panko, a następnie umieścić go na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami ryby. Spryskaj wierzchołki paluszków rybnych olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i gotować ryby przez 8 protokół, obracając raz, i nadal gotować kolejne 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij paluszki rybne i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Paluszki rybne podawać z keczupem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
RybyRyby
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn