Bezglutenowe Ciasto Z Makadamia
Bezglutenowe Macadamia Pie skorupa może być tylko skorupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jaj, orzechy makadamia, mąka sojowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Spróbuj Mango White Chocolate Macadamia Nut Cookies {Bezglutenowe, Bez Jajek, Bez Nabiału), Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść orzechy macadamia w pojemniku robota kuchennego i zmiksuj, aż osiągną konsystencję masła orzechowego. Zeskrobać do miski, i mieszać w jaj i mąki sojowej, aż dobrze wymieszane.
Umieść ciasto między dwoma kawałkami woskowanego papieru i rozwałkuj na około 12-calowe koło.
Usuń górny kawałek woskowanego papieru i odwróć ciasto na 9-calową płytkę ciasta. Naciśnij do dołu i do góry po bokach.
Piec przez 5 minut w nagrzanym piekarniku lub do jasnego złotego koloru. Użyj w każdym przepisie wzywającym do wstępnie upieczonej skorupy pie.