Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z nasionami i orzechami

Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z nasionami i orzechami
Bezglutenowe czekoladowe ciasteczka z nasionami i orzechami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 12. Mieszanka mąki quinoa, mielone migdały, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo), Mango White Chocolate Macadamia Nut Cookies {Bezglutenowe, Bez Jajek, Bez Nabiału), oraz Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe, bez ziarna, Paleo).
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn