Bezglutenowa Podwójna Czekolada Masło Orzechowe Pudding Pie
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 814 kalorii, 16G białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać wanilia pieczenia chipsy, cukier, kakao do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe Jajko Wolne Podwójne Czekolada Masło Orzechowe Bite Ciasteczka, Bezglutenowa Podwójna Czekolada Masło Orzechowe Muffiny Bananowe, oraz No-Bake Double Chocolate Peanut Butter Granola Bars (wegańskie, bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać razem płatki i roztopione masło. Naciśnij w dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej patelni na ciasto. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 30 protokół.
Tymczasem, w dużej żaroodpornej misce, wymieszać kakao i pozostałą posiekaną czekoladę; rezerwy. W 1-kwartowym ciężkim rondlu podgrzać pół na pół na średnim ogniu, aż prawie się zagotuje. W średniej żaroodpornej misce ubij cukier, jajko i żółtka trzepaczką do bladożółtości. Powoli ubijamy na pół gorącej pół na pół, a następnie mieszamy z powrotem do pozostałej pół na pół w rondlu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Odmiany Grzybów
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania