Bez Zamieszania Meksykański Lód (Raspado)

Bez Zamieszania Meksykański Lód (Raspado)
No Fuss Mexican Ice (Raspado) to przystawka, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 68 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, truskawki, chili serrano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 13 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bez Zamieszania Meksykański Lód (Raspado), Bez Zamieszania Meksykański Warstwowy Dip, oraz Not your everyday Ice Pop-Meksykańskie Mango i Chili Ice Pops dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Syrop: w małym garnku zagotuj wodę i cukier na średnim ogniu. Gotuj, ciągle mieszając, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zdejmij z ognia i lekko ostudź.
1
Dodaj truskawki, mango, skórkę pomarańczową, chili i prosty syrop do blendera i zmiksuj na gładką masę. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
TruskawkiTruskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Papryka ChiliPapryka Chili
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlej mieszaninę do patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Zamrażać do twardości, co najmniej 8 godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zeskrob widelcem i łyżką do małych szklanek lub filiżanek i natychmiast podawaj.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. King Estate Domaine Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn