Batony Lemon Icebox
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Lemon Icebox Bars spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lemon Icebox Pie, Lemon Icebox Pie, oraz Lemon Icebox Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść krakersy graham w misce robota kuchennego i pulsuj, aż uformują się okruchy.
Dodaj masło, brązowy cukier i sól i pulse do włączenia, aż okruchy przypominają mokry piasek. 8-calową kwadratową patelnię zalać sprayem do gotowania i mocno zapakować okruchy na dno. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
W dużej misce, połączyć ser śmietankowy, mleko skondensowane i pasteryzowanego produktu jajecznego i ubić na wysoki z mikserem elektrycznym, aż gładkie i kremowe, o 2 protokół.
Dodaj skórkę z cytryny i sok i beat aż w pełni włączone, kolejne 30 sekund. W małej misce, połączyć żelatynę i wrzącej wody i ubijać, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; ostudzić 2 do 3 protokół. Żelatynę wymieszać z mieszanką twarogowo-cytrynową, aż zostanie dobrze wkomponowana.
Wlać nadzienie na skórkę. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc, aż do napełniania jest firma. Pokrój na 2-calowe kwadraty za pomocą schłodzonego noża pokrytego sprayem do gotowania.