Bas w paski z pomidorową krewetką

Bas w paski z pomidorową krewetką
Pasiasty bas z pomidorowym Scampi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 7,23 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz filety basowe w paski, szalotki, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Cały Bas W Paski Z Koprem Włoskim I Pomidorem, Dziki bas w paski z Fondue pomidorowym, oraz Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej patelni odpornej na przywieranie, podgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu. Rybę obficie przyprawiamy solą i pieprzem, posypujemy skórką z cytryny i sokiem. Gdy olej zacznie migotać, umieść filety skórą w dół na patelni i pozwól im gotować, nie przesuwając ich, aż skóra będzie chrupiąca i złocisto brązowa, 45 sekund do 1 minuty. Lekko popchnij, aby rozluźnić skórę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SokSok
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj gałązki tymianku do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż ryby płatki łatwo widelcem, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć rybę z piekarnika i przełożyć na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
1
Na dużej patelni, rozgrzać olej czosnkowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek, szalotki, i nasiona kopru włoskiego i gotować, mieszając często, aż szalotki są przezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
3
Dodać seler i kapary i gotować, aż seler zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
SelerSeler
4
Dodać wino do patelni i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj ocet, Skórka z cytryny i sok, pomidory, i bazylia i gotować przez 1 do 2 protokół do włączenia smaków i podgrzać pomidory przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PomidorPomidor
OcetOcet
BazyliaBazylia
SokSok
6
Filety basowe podawać z pomidorowymi krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LangustynkiLangustynki
PomidorPomidor
BassBass
7
Inne
8
Reprinted with permission from the Sweet Life: Diabetes Without Boundriesby Sam Talbot, (C) © 2011 Rodale
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn