Bary Nanaimo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj barów Nanaimo. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wysuszonego kokosa, mielonego imbiru, proszku budyniowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo.
Instrukcje
Wyłożyć płytką 20cm kwadratową blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Aby pierwsza warstwa: w dużej misce, wymieszać wszystkie składniki razem z wyjątkiem masła.
Wlać roztopione masło i dobrze połączyć. Za pomocą łyżki, wcisnąć to do puszki i schłodzić w lodówce przez 15 minut, aby ustawić.
Aby zrobić drugą warstwę: masło śmietankowe z kremem w proszku, najlepiej elektryczną ręczną trzepaczką, aż będzie puszyste. Następnie dodać cukier puder trochę na raz.
Dodaj trochę ciepłej wody, jeśli zrobi się zbyt sztywny. Wygładzić kremową mieszankę na wierzchu biszkoptowej podstawy i ponownie umieścić w lodówce na 15 minut, aby ustawić.
Aby trzecia warstwa: stopić czekoladę i masło w żaroodpornej misce nad rondlem gotującej się wody, aż będzie gładka i błyszcząca, upewniając się, że podstawa miski nie dotyka wody.
Pozostawić do ostygnięcia, następnie zalać warstwą kremu i wygładzić nożem do palety. Schłodzić przez kolejne 15 minut lub do momentu ustawienia.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed podaniem, aby lekko zmiękła, a następnie pokroić w kostkę dużym ostrym nożem.