Barbecue Beef Cups

Barbecue Beef Cups
Przepis Barbecue Beef Cups może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 40 minut. To danie główne ma 354 kalorie, 17g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, mielona wołowina, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Kubki Do Grilla, Wołowina Z Grilla, oraz Grill Wołowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Leese-Fitch Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 9 dolarów za butelkę.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn