(Wyłącznie w Internecie) Runda 2: Quesadilla z fasolą i chilli

(Wyłącznie w Internecie) Runda 2: Quesadilla z fasolą i chilli
(Wyłącznie w internecie) Runda 2: Quesadilla z fasolą i chilli może być właśnie tym meksykańskim przepisem, którego szukasz. Ta przystawka ma 1676 kalorii , 61 g białka i 56 g tłuszczu na porcję. Za 4,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 60% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sosu barbecue, fasoli, brązowego cukru i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 22 minut . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest idealny na Super Bowl . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 84% , to danie jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Round Steak Chili , Chili i Kawa wcierane Eye of Round i Sweet Chili Chicken Quesadilla .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem
3
Połóż 1 tortillę na czystej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Małe Mango, Pokrojone W Małą Kostkę1 Małe Mango, Pokrojone W Małą Kostkę
4
Posypać 2 łyżkami sera. Na wierzch połóż 1/2 szklanki fasoli chili i posyp jeszcze 2 łyżkami sera. Na wierzch połóż kolejną tortillę pszenną i ostrożnie umieść ją na patelni. Gotuj przez 3 minuty, aż tortilla lekko się zarumieni, a ser zacznie się topić. Odwróć i smaż przez kolejne 3 minuty po drugiej stronie. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Małe Mango, Pokrojone W Małą Kostkę1 Małe Mango, Pokrojone W Małą Kostkę
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
Do 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, PosiekanychDo 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem
5
Przenieś quesadillas na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Kroimy w krążki i podajemy z kwaśną śmietaną lub salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Grubo Krojony Chleb PumpernikielOpcjonalnie Grubo Krojony Chleb Pumpernikiel
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
7
W dużym rondlu ustawionym na małym ogniu wymieszaj sos barbecue, fasolę, przyprawę chili, brązowy cukier i musztardę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować przez 10 do 12 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Drobno Pokrojone W Kostkę Obrane JabłkoDrobno Pokrojone W Kostkę Obrane Jabłko
1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Uncje Ciasteczek Imbirowych, Drobno Pokruszonych (około 12)3 Uncje Ciasteczek Imbirowych, Drobno Pokruszonych (około 12)
8
W międzyczasie ustaw grill lub wewnętrzną patelnię grillową do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Gdy wszystko będzie gotowe do rozpoczęcia gotowania, naoliwij ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Łagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe PlasterkiŁagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
9
Połóż hot dogi na rozgrzanym, naoliwionym grillu. Gotuj przez 10 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje, od czasu do czasu obracając. W razie potrzeby upiec bułki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(12 Szt.) Bułki Hawajskie(12 Szt.) Bułki Hawajskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
10
Ułóż hot dogi w bułkach i posyp chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Do 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, PosiekanychDo 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, Posiekanych
(12 Szt.) Bułki Hawajskie(12 Szt.) Bułki Hawajskie
11
Podawać na gorąco z posiekaną białą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula BiałaCebula Biała

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje ulubione dodatki do Quesadilli. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Vinum Cellars Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Piwnice winne Pinot Noir
Piwnice winne Pinot Noir
Kolor tego hojnego Pinot Noir to żywy, głęboki rubinowy kolor. Aromaty mają niesamowite nuty perfumowe, typowe dla dobrego Pinot Noir, a ten wyraża nuty dojrzałej wiśni i dzikich malin z przyprawami truflowymi, goździkowymi i anyżem gwiazdkowatym. Na podniebieniu bogata kwasowość i doskonała równowaga dzięki winogronom zbieranym w fazie dojrzałości; nie przejrzałe. Nuty te wyrażają się jako dojrzała wiśnia i wiśniowa wanilia, soczysty rdzeń francuskiego dębu, wanilii i mokki, które wydają się bardzo jedwabiste na podniebieniu i finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia71
Magazyn