Potrzebujesz bezglutenowego i wegetariańskiego dania głównego? Gulasz południowo-zachodni może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 245 kalorii, 12 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 96 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, czosnek w proszku, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealna na jesień. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 51% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to gulasz z jęczmienia z południowego zachodu, gulasz z wołowiny z południowego zachodu i gulasz z wołowiny z południowego zachodu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
3
W razie potrzeby udekoruj posiekanym serem Cheddar.
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Cabernet Sauvignon z hrabstwa Guenoc Lake. Oceniającym podoba się, z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Cabernet Sauvignon w hrabstwie Guenoc Lake
Owocowe z nutami ciemnej wiśni, pikantnego białego pieprzu i dębu, z nutami lawendy i wanilii w nosie. Na podniebieniu aromaty owocowe kontynuowane ze zintegrowanymi mocnymi taninami i długim, miękkim finiszem.