Pizza z szarpaną wieprzowiną z grilla

Pizza z szarpaną wieprzowiną z grilla
Pizza z szarpaną wieprzowiną z grilla może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 1380 kalorii , 52 g białka i 27 g tłuszczu na porcję. Za 6,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1 osobie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To drogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i kup szarpaną wieprzowinę, cebulę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują pizzę z szarpaną wieprzowiną z grilla , kanapki z szarpaną wieprzowiną i grillem z wolnowaru oraz kanapki z szarpaną wieprzowiną i grillem z wolnowaru .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Lub Czysta Oliwa Z OliwekOlej Roślinny Lub Czysta Oliwa Z Oliwek
2
Połóż spód pizzy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (14 Uncji) Opakowanie Mrożonych Frytek1 (14 Uncji) Opakowanie Mrożonych Frytek
3
W misce wymieszaj sos barbecue z proszkiem chili chipotle; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Chipotle Chile PieprzMielony Chipotle Chile Pieprz
Czerwone Lub Zielone Winogrona Bez Pestek, Przekrojone Na PółCzerwone Lub Zielone Winogrona Bez Pestek, Przekrojone Na Pół
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Garbanzo, Namoczona I Ugotowana (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Fasola Garbanzo, Namoczona I Ugotowana (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Sosem rozsmaruj spód pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Posiekane świeże Oregano Lub 3 łyżki Suszonego OreganoPosiekane świeże Oregano Lub 3 łyżki Suszonego Oregano
5
Na pizzy równomiernie rozłóż szarpaną wieprzowinę, pokrojoną w plasterki cebulę i plasterki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (7 Uncji) Zamrożonych, W Pełni Ugotowanych Kiełbasek śniadaniowych, Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki1 Opakowanie (7 Uncji) Zamrożonych, W Pełni Ugotowanych Kiełbasek śniadaniowych, Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Ziemniaki Z Czerwoną Skórką, Pokrojone W ćwiartkiZiemniaki Z Czerwoną Skórką, Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dodatki będą gorące, a skórka pizzy chrupiąca na spodzie, od 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Lub Czysta Oliwa Z OliwekOlej Roślinny Lub Czysta Oliwa Z Oliwek

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Pizza naprawdę dobrze komponuje się z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Możesz spróbować Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
Willa Antinori Antinori Chianti Classico Riserva
Willa Antinori Antinori Chianti Classico Riserva
Wykonana w 90% z Sangiovese i w 10% z Merlota, Villa Antinori Chianti Classico Riserva 2010 ma intensywnie rubinowoczerwony kolor z aromatami owoców i przypraw. Lekkie akcenty starzenia w dębie podkreślają nuty wiśni i czerwonych jagód, typowe dla winogron Sangiovese. Smaki wina są harmonijne na podniebieniu, a taniny są zrównoważone i dojrzałe. Trwałe wykończenie tętni życiem i przyjemną mineralnością, typową dla Chianti Classico.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Magazyn