Ball Park Nachos z 'Ultimate Nachos może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonej wołowiny, papryka, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ultimate Nachos, oraz VELVEETAÂ ® Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby picadillo: moczyć rodzynki w wodzie przez 20 minut, aby pulchne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Przed użyciem odcedzić płyn z rodzynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Tymczasem, na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż rumiane, upewniając się, aby rozbić żadnych grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory z sokami i chili w proszku, cynamonem i kminkiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować mieszankę wołowo-pomidorową przez 8 do 10 minut na średnim ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
¼ łyżeczki Oregano
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Dodać czosnek, cebula, i papryka. Gotować, aż warzywa będą miękkie i cały płyn się ugotował, o 15 protokół. Wymieszać z odsączonymi rodzynkami i sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Warstwa chipsy tortilla w 9 x 13-calowy patelni do pieczenia. Równomiernie rozprowadzić mieszaninę picadillo na chipsach tortilla, a następnie przykryć chipsy sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sos Serowy
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Udekoruj marynowanymi jalapeños, jeśli używasz, i podawać ze śmietaną i pico de gallo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.