Bakłażan Z Grilla
Przepis bakłażan z grilla jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowany Halibut, bakłażan i Baby Bok Choy z koreańskim sosem Barbecue, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać plastry bakłażana 2 łyżeczkami soli; odstawić 1 godzinę. Dobrze opłukać bakłażana i osuszyć.
Posypać bakłażanem pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; skropić olejem.
Umieść bakłażana na stojaku na patelni do pieczenia. Broil 5 cali od ciepła 10 minut z każdej strony, fastrygowanie sosem barbecue Ostatnie 3 minuty.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy K. C. Masterpiece do sosu barbecue.