Bakłażan Parmigiana
Przepis bakłażan Parmigianan jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 148 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Bakłażan Parmigiana bez Parmigiana!, Bakłażan Parmigiana, oraz Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Pokrój bakłażana na pół i zgarnij miąższ. Odstaw połówki bakłażana na bok.
Pokrój mięso w kostki wielkości kęsa. Pomidory posiekać i pokroić w plasterki czosnek.
W dużej patelni saute, rozgrzać olej i dodać czosnek. Gdy czosnek jest złoty brąz, dodać posiekane bakłażana i saute przez 3 protokół.
Usuń bakłażan i umieść w dużej misce. Do miski dodać niegotowane pomidory i kapary.
W naczyniu do pieczenia umieść zarezerwowane połówki bakłażana i wypełnij mieszaniną bakłażan / pomidor.
Umieść naczynie do pieczenia w piekarniku i gotuj przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i udekorować świeżą bazylią.