Babeczki waniliowe Magnolia
Need a deser wegetariański? Babeczki waniliowe magnolii mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz jajka, mąkę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Magnolia Bakery Babeczki Waniliowe, Babeczka waniliowa Magnolia, oraz Przepis na babeczki waniliowe magnolii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 (1/2 szklanki-12 pojemności) puszki muffin z babeczką papers.In małą miskę, połączyć mąki. Zestaw aside.In duża miska, na średniej prędkości miksera elektrycznego, masło śmietany do gładkiej.
Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie puszysty, o 3 protokół.
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać suche składniki w 3 częściach, na przemian z mlekiem i wanilią. Z każdym dodatkiem ubijaj, aż składniki zostaną włączone, ale nie przebijaj. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj ciasto w misce, aby upewnić się, że składniki są dobrze wymieszane. Ostrożnie łyżka ciasto do wkładek babeczki, wypełniając je o 3/4 pełne. (Sugerowałbym ok 1/2 full)
Piec przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka babeczki wyjdzie czysty.Schłodzić babeczki w puszkach przez 15 minut.
Wyjąć z puszek i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed oblodzeniem.