Babeczki Mini Brownie
Przepis Mini Brownie Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 5 godzin. Na 17 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 72. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, kakao w proszku, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Dough Brownie Mini Cupcakes, Wegańskie Mini Vanillan i czekoladowe babeczki wirowe (i jak zrobić mini babeczki), oraz Mini Ciasteczka Brownie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i linia mini-muffin puszki z wkładkami. Wkładki natryskowe z natryskiem do gotowania.
Roztopić masło i czekoladę w 4-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Wymieszać mąkę, kakao i sól.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w granulowanym cukrze.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu aż do włączenia, i mieszać w mieszaninie mąki tylko do wymieszania.
Łyżka ciasto do muffin wkładki, napełnianie kubki do góry, i piec w środku piekarnika 25 do 30 minut, lub aż tester wychodzi z okruchów przylegających. Schłodzić 5 minut w puszkach i obrócić na stojaki. Powtórz z pozostałym ciasto.
W razie potrzeby pył z cukrem cukierniczym.
* Babeczki mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.