Babeczki jagodowo-cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka substytut jaj, brązowy cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Babeczki Jagodowo-Cynamonowe, Babeczki Jagodowo-Cynamonowe, oraz Babeczki Cynamonowo-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszamy z owsem, brązowym cukrem i 1/2 łyżeczki cynamonu; odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Owies Zwyczajny
2
Ubij masło i cukier granulowany na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać substytut jajka, ubijając do wymieszania. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Wanilia
4
Połączyć mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i pozostałą 1/2 łyżeczki cynamonu; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, kończąc mieszanką mąki. Delikatnie wymieszać z jagodami. Łyżka ciasto do patelni muffin pokryte sprayem do gotowania, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Soda Oczyszczona
Spray Do Gotowania
Borówki Amerykańskie
Maślanka
Cynamon
Masło
Sól
5
Posypać równomiernie mieszanką owsianą.
6
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 20 minut lub aż blaty będą złote. Muffinki schłodzić w patelniach 5 minut; wyjąć z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.