Babcina zapiekanka z szynką kremową
Kremowa zapiekanka z szynką babci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, szynkę, chipsy ziemniaczane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 5 protokół.
Wymieszać makaron jajeczny, szynkę, mleko odparowane, śmietanę z rosołu, cebulę i ser topiony w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, aż do równomiernego rozłożenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż potrawy z bąbelkami i serem się stopią, około 1 godziny. Około 5 minut przed końcem pieczenia, posypać chipsy na zapiekance i wrócić do piekarnika; piec przez 5 minut więcej.