Azjatycki Hummus i kanapki z grillowanymi warzywami
Azjatycki Hummus i kanapki z grillowanymi warzywami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jędrne-dojrzałe pomidory, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Hummus z grillowanymi warzywami, Zapiekanka warzywna z hummusem, oraz Grillowana Pizza warzywno-Hummusowa Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym, Czyste garbanzos i sos orzechowy, skrobanie mieszanki hummus z boków pojemnika w razie potrzeby.
Przyciąć i wyrzucić cukinię kończy.
Pokrój cukinię wzdłuż na plastry 1/4 cala.
Cebulę pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastry.
Warzywa lekko posmarować oliwą z oliwek.
Umieść plastry cukinii i cebuli na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Gotuj warzywa, równomiernie zmieniając kolor na brązowy, 10 do 12 minut, przenosząc na talerz jako ugotowany.
Na każdej kieszonkowej bułce rozłóż 1/4 hummusu i ułóż na talerzach. Wierzch każdego chleba równo z cukinią, pomidorem, cebulą i kiełkami Lucerny. Jedz nożem i widelcem.