Avocado Bruschetta

Avocado Bruschetta
Przepis awokado Bruschettan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 41 centów za porcję. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, zieloną cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Avocado Bruschetta, Avocado Bruschetta, oraz Arbuz I Awokado Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w misce; wrzuć delikatnie, aby połączyć. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć 3 łyżki oliwy z oliwek, czosnek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
SólSól
3
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia i równomiernie posmarować mieszaniną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w 350 przez 12 minut lub do tosty; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Każdy tost równomiernie wymieszać z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
TostyTosty
6
Przed podaniem posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia8
Magazyn