Antyczne Ciasto Radiowe

Antyczne Ciasto Radiowe
Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 384 kalorii. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jeśli masz pod ręką cukier cukierniczy, kubki z masłem orzechowym, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Antyczna Szarlotka, Antyczna Szarlotka, oraz Migdał Antyczne Kruche dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając 2 łyżeczki granulek kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
2
Wlać do trzech wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką form do pieczenia, dwóch 8 cali. kwadrat i jeden 8 cali. rundzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Ostudzić ciasta przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty. Ochłodzić całkowicie.
5
Pokrój okrągłe ciasto na pół, tworząc dwa półkola.
6
Do lukru, masła śmietankowego i cukru w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj kakao, wanilię i sól. Rozpuść Pozostałe granulki kawy w wodzie; dodaj tyle do kremowej mieszanki, aby uzyskać pożądaną konsystencję rozprowadzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Umieść jedno kwadratowe ciasto na zadaszonej desce.
9
Umieść przyciętą krawędź półokrągłego ciasta, dotykając jednej strony kwadratowego ciasta. Zamrozić wierzch obu ciast. Ułóż pozostałe placki kwadratowe i półkole na wierzchu. Gładko zamrozić górę i boki. Odłóż pozostały lukier na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
10
Rozpakuj kubki z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
11
Umieść każdą filiżankę około 1-1 / 2 cala. od spodu i boków tortu na pokrętła radiowe, jak pokazano na zdjęciu.
12
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Rozłóż na woskowanym papierze w prostokąt około 6 cali. x 1-1 / 2 w. x 1/16 w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Pozostaw do stwardnienia przez 5 minut. Za pomocą ostrego noża pociąć na 5 cali. x 1-w. prostokąt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
15
Gdy biała czekolada jest całkowicie zastygła, użyj wykałaczki zanurzonej w brązowej lub czarnej paście do barwienia żywności, aby napisać "AM" i "FM", jak pokazano na zdjęciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
16
Dodaj znaki stacji w ten sam sposób.
17
Umieść czekoladowy prostokąt 1 cal nad tarczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
18
Rozpuść kawałki czekolady i umieść w małej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
19
Umieść kawałek woskowanego papieru na papierze milimetrowym.
20
Wytnij mały otwór w rogu torby.
21
W przypadku głośnika radiowego rura a 5-in.- szerokie półkole rozpuszczonej czekolady na woskowany papier. Używając papieru milimetrowego jako prowadnicy, przekątna rury 1/4 cala. osobno. Powtórz linie w przeciwnym kierunku. Wstaw do lodówki do zestalenia. Ostrożnie wyjmij głośnik z woskowanego papieru i umieść około 1 cala od góry ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
22
Przygotuj kolejną plastikową torbę i włóż okrągłą końcówkę i zarezerwowany lukier. Ułóż obramowanie wokół białego prostokąta. Włóż końcówkę Gwiazdy. Ułóż obramowanie liny wokół górnej i dolnej krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn