Seviche z tuńczykiem Ahi z Mango i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 181 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz tuńczyka Ahi klasy sushi, ozdoby: awokado, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), Tuńczyk Seviche, oraz Tacos z tuńczykiem Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tuńczyka pokroić w kostkę 1/3 cala, odrzucając włóknistą tkankę i umieścić w szklanej misce. Tuńczyka wrzucić delikatnie z oliwą z oliwek i następne 3 składniki. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Tuż przed podaniem dodaj zieloną cebulę i kolejne 3 składniki i wrzuć. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Ułóż w kieliszkach do martini i udekoruj, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
3
Podawać natychmiast.
4
Szef kuchni John poleca: aromatyczny Sauvignon Blanc. Alternatywa
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon Blanc
5
Nalewki: Gewrztraminer, Riesling, Viognier lub Muscat jako uzupełnienie mango.
Tuńczyk Ahi można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.