Afrykańska zupa z kurczaka i orzeszków ziemnych może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 11 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz cebulę, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Afrykańska Zupa Orzechowa, Afrykańska Zupa Orzechowo-Ziemniaczana, oraz Afrykańska Zupa Orzechowa.
Instrukcje
1
Umieścić duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj słodkie ziemniaki, cebula, papryka, czosnek, i jalapeo; smażyć 5 protokół. Wmieszać kurczaka i 5 kolejnych składników( kurczak przez fasolę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.
Afrykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinotage, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. The Radley & Finch The Profs Pinotage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.