30 minutowy placek pasterski

30 minutowy placek pasterski
30 minutowe ciasto pasterskie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 972 kalorie. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz groszek, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, 30 minutowy placek pasterski, oraz 30 minutowy placek pasterski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki gotować w osolonej wodzie do miękkości, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
3
Ziemniaki odsączyć i wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Połącz śmietanę, żółtko i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
5
Dodać mieszankę śmietany do ziemniaków i zacieru, aż ziemniaki będą prawie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KremKrem
6
Podczas gotowania ziemniaków, rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać olej do gorącej patelni z wołowiną lub jagnięciną. Mięso doprawić solą i pieprzem. Mięso brązowe i kruszyć przez 3 lub 4 minuty. Jeśli używasz jagnięciny i patelnia jest tłusta, łyżka od niektórych kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Do mięsa dodać posiekaną marchewkę i cebulę. Warzywa gotować z mięsem 5 minut, często mieszając. W drugiej małej patelni na średnim ogniu gotować masło i mąkę razem 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Ubić w bulionie i sosie Worcestershire. Zagęścić sos 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Dodać sos do mięsa i warzyw. Wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
MięsoMięso
GrochGroch
11
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Napełnij małą prostokątną zapiekankę mieszanką mięsno-warzywną. Łyżka ziemniaków na mięso równomiernie. Top ziemniaki z papryką i broil 6 do 8 cali od ciepła, aż ziemniaki są równomiernie rumiane. Górne danie zapiekanki z posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
BrojlerBrojler
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn