Żeberka wieprzowe z polewą pomarańczowo-pomidorową
Żeberka wieprzowe z polewą pomarańczową i pomidorową to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, liście laurowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka dziecięce z pomarańczowo-imbirową glazurą, Żeberka dziecięce z pomarańczowo-imbirową glazurą, oraz Pieczone w piekarniku aromatyczne żeberka z polewą Bourbon & orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym połącz szalotki, czosnek, anchois, suszone pomidory, pastę pomidorową, liście laurowe i marmoladę i przetworz na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego Burgera
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sardele
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przelej do dużej miski i dodaj wino, sok pomarańczowy, ocet, rozmaryn, skórkę pomarańczową, sól, pokruszony czerwony pieprz i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Dodać żebra i wrzucić do płaszcza równomiernie. Przykryć i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Zalać marynatę do średniego rondla i doprowadzić do wrzenia; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Odcedzić tłuszcz i płyn z żeber. Kontynuuj pieczenie, odkryte, przez około 1 godzinę dłużej, toczenie i fastrygowanie od czasu do czasu z zarezerwowaną marynatą, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel są doskonałym wyborem dla żeberek wieprzowych. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.