Żeberka grillowane z sosem orzechowo-Chipotowym i salsą kukurydzianą Tomatillo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grillowane żeberka z sosem orzechowo-Chipotle i Tomatillo kukurydzy Salsan spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 963 kalorie, 70g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos worcestershire, cayenne, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Easy Chipotle Grillowane Żeberka, Chipotle Tomatillo Salsa, oraz Chipotle-Tomatillo Salsa.
Instrukcje
1
Sos sojowy, wodę, imbir i czosnek połączyć w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Wyłączyć ciepło i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść żeberka w dużym naczyniu do pieczenia. Przykryć marynatą i pozostawić do marynaty w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
3
W dużym rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać masło i pocić cebulę i czosnek, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodaj kolejne 8 składników i kontynuuj gotowanie przez 20 minut. Puree mieszaninę w robocie kuchennym, wlać do miski i ubić w masło orzechowe, sos sojowy, ocet i chipotle. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Olej Pieprzowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Kasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć żeberka z marynaty. Grillować żeberka obracając i szczotkując sosem aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.