Żabie udka z czosnkiem Nosiola i Radicchio
Żabie udka z czosnkiem Nosiolan i Radicchio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jabłka, pietruszki, zestawy żabich udek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Chile-czosnkowe udka z kurczaka, Czosnek, cytryna i ziele przetarte nogi, oraz Udka z kurczaka w sosie czosnkowym Achiote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz, oczyść i oddziel żabie udka. Pat dry. Doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni 12 do 14 cali saute, rozgrzać olej, aż do palenia na średnim ogniu.
Dodać żabie udka i saute aż światło złoty brąz z jednej strony. Obrócić nogi i dodać czosnek. Gotować, aż czosnek będzie jasny złoty brąz i dodać sok z cytryny, kawałki jabłka i wina. Zmniejszyć płyn o połowę i dodać masło. Wstrząsnąć patelnią do emulgowania masła i dodać radicchio i bułkę tartą. Wrzucić do herbu żabie udka i wlać do miski.
Posypać skórką i natką pietruszki i podawać.;