Szynka glazurowana z kolendrą i koprem włoskim
Szynka glazurowana z kolendrą i koprem włoskim to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 979 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szynkę, ziarna pieprzu, nasiona kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Filety z łososia przyprawione koprem i kolendrą, Pieczone Skorupiaki z kolendrą, koprem włoskim i cytryną, oraz Grillowana kolendra-papryka z porem i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Umieść szynkę, ściętą bokiem w dół, na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia. Przykryć folią i piec 40 minut. W międzyczasie, używając ciężkiej patelni, zmiażdżyć koper włoski, kolendrę i pieprz. W małej misce połącz je z konfiturami, tworząc glazurę.
Szczotka 1/4 szklanki glazury nad szynką i piec, odkryte, przez 20 minut.
Posmaruj kolejne 1/4 szklanki glazury nad szynką i piecz, aż szynka zostanie podgrzana, 15 do 20 minut. Cienko pokroić i podawać z pozostałą 1/2 szklanki glazury. Porada przed makijażem: przygotuj glazurę morelową, przykryj i przechowuj w lodówce do 2 dni.