Świąteczna fasola i żurawina

Świąteczna fasola i żurawina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli świątecznej i żurawiny. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz fasolę, żurawinę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wakacyjna Fasola Z Żurawiną, Wakacyjne biszkopty z żurawiną i pistacjami, oraz Wakacyjne biszkopty z żurawiną i pistacjami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Wymieszać z żurawiną, miodem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MiódMiód
3
Top z boczkiem kawałki smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn