Świeży Brzoskwiniowy Drobiazg
Świeży brzoskwiniowy drobiazg to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz brzoskwinie, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Brzoskwinia i jagody drobiazg, Grillowany Drobiazg Brzoskwiniowy, oraz Jeżyna-brzoskwiniowy drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić brzoskwinie w dużej misce i delikatnie wymieszać z sokiem z cytryny.
Umieścić 1 szklankę brzoskwiń w blenderze, odstawić Pozostałe plastry i zmiksować na gładką masę.
Umieścić jogurt w misce; mieszać w puree z brzoskwini i skórki cytryny, aż dobrze wymieszane.
Pokroić angel food cake na kwadraty i umieścić połowę na dnie szklanego naczynia. Łyżka połowę plastrów brzoskwini na ciasto. Przykryć połową mieszanki jogurtu.
Pozostałe placki ułożyć na jogurcie. Top z brzoskwiniami, zastrzegając 5 lub 6 plastrów do dekoracji. Przykryć pozostałą mieszaniną jogurtu.
Dekoruj plasterkami brzoskwini. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.