Świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon)

Świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon)
Przepis świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon) jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jicama, marchew, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Świeże Wegetariańskie sajgonki (Nim Chow) z sosem miodowo-orzechowym hoisin, Sajgonki krewetkowe z dipem orzechowym Hoisin, oraz Wietnamskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym Hoisin dla podobnych receptur.

Składniki

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn