Świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon)
Przepis świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon) jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jicama, marchew, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Świeże Wegetariańskie sajgonki (Nim Chow) z sosem miodowo-orzechowym hoisin, Sajgonki krewetkowe z dipem orzechowym Hoisin, oraz Wietnamskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym Hoisin dla podobnych receptur.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.