Świeże Lody Brzoskwiniowe
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Świeże lody brzoskwiniowe może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 206 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz żółtka, sól, przetwory brzoskwiniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Świeże Lody Brzoskwiniowe, Świeże Lody Brzoskwiniowe, oraz Świeże Lody Brzoskwiniowe.
Instrukcje
Połącz 3/4 szklanki cukru, żółtka i całe jajko w średniej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać nasiona, pod i pół i pół do rondla. Ogrzać na średnim ogniu 8 minut lub aż mieszanina zacznie parować. Nie gotować. Powoli ubijamy do masy jajecznej. Powrót do rondla i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 10 minut lub aż mieszanina pokrywa się z powrotem łyżki.
Ubij na maśle i śmietanie.
Ostudzić i schłodzić 8 godzin.
Wrzucić brzoskwinie z pozostałą 1/2 szklanki cukru i soli; odstawić co najmniej 30 minut w szklance lub miski ze stali nierdzewnej.
Puree z brzoskwiń i brzoskwiń przetwarza w blenderze do dobrze połączonego, ale nie całkowicie gładkiego.
Połącz mieszanki brzoskwini i kremu i zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.