Świeża Szynka W Stylu Kubańskim
Świeża szynka w stylu kubańskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 800 kalorii, 70g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, mielonego kminku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Po Kubańsku, Kurczak Po Kubańsku, oraz Halibut W Stylu Kubańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok, czosnek, oregano, kminek, sól i wodę.
Włożyć szynkę do dużej miski lub szczelnej plastikowej torby i zalać marynatą.
Odstawić do lodówki na noc. (Lub pozostawić marynatę na 1 godzinę, odcedzić ją i wstrzyknąć bezpośrednio do szynki za pomocą wtryskiwacza marynaty; owinąć i schłodzić szynkę na noc. Użyj resztki marynaty do fastrygowania.)
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Wyjąć szynkę z marynaty, zastrzegając marynatę i osuszyć. Marynatę przecedzić do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Włożyć stronę tłuszczu z szynki do patelni i gotować przez około 25 minut na funt lub aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 155 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Szynkę podlewać marynatą co około 20 minut.
Zdjąć szynkę, przykryć folią i odstawić na około 15 minut. Temperatura będzie nadal rosnąć do 160 stopni F. pokroić i podawać.