Świeża Sałatka Izraelska

Świeża Sałatka Izraelska
Świeża sałatka Izraelska może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 126 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz dojrzewające pomidory, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Kuskus izraelski ze świeżym groszkiem i miętą, Cholent O Niskiej Zawartości Tłuszczu: Israeli Chaminc Israeli Chamin (Koszerne Mięso), oraz Sałatka Izraelska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić pomidory, czerwona papryka, zielona papryka, ogórek, rzodkiewki, oliwa z oliwek, scallion, sok z cytryny, sumak, i sól razem w misce; odstawić na smaki do mieszania, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OgórekOgórek
RzodkiewkaRzodkiewka
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
SumakSumak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia44
Magazyn