Śródziemnomorski letni makaron z salsą Cruda może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 23G białka, oraz 30 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką smaczne oliwki, kapary, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnia pomidorowo-kukurydziana Salsa Cruda (surowy sos) do makaronu, Salsa Tomatilla [salsa Verde Cruda], oraz Salsa Cruda.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce do serwowania makaronu wymieszaj oliwki, pomidory, miętę, kapary, czosnek, płatki czerwonej papryki, skórkę pomarańczową i oliwę z oliwek. Doprawić solą i świeżo popękanym pieprzem. Wymieszać i lekko nacisnąć składniki z tyłu łyżki do włączenia smaków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.