Łuszcząca Się Skórka Z Ciasta
Kruche ciasto wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedroga skorupa. Jeśli masz mąkę, wodę z lodem, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łuszcząca Się Skórka Z Ciasta, Delikatna Łuszcząca Się Skórka Z Ciasta, oraz Zapiekanka z kurczaka z łuszczącą się skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce połączyć mąkę, cukier i sól i puls kilka razy.
Dodać skracanie warzyw i pulsować 5 lub 6 razy, aż skracanie jest wielkości grochu.
Dodać masło i pulsować 5 lub 6 razy, aż masło będzie wielkości grochu.
Wlać równomiernie lodowatą wodę na wierzch. Wymień pokrywę i pulsuj 5 lub 6 razy, aż do zwilżenia.
Ciasto przekładamy na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i ugniatamy kilka razy, aż się połączy. Podziel ciasto na pół i poklepać na dwa 6-calowe dyski; owiń dyski w plastiku i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 30 minut, lub na noc, lub zamrozić.
Pracować z 1 krążkiem ciasta na raz. Na lekko posmarowanej mąką powierzchni delikatnie stuknij ciasto wałkiem do ciasta, aby lekko je spłaszczyć. Lekko posmaruj mąką i rozwałkuj ciasto do okrągłego 13 1/2 cala o grubości 1/8 cala. Aby wyłożyć talerz ciasta, zwiń ciasto wokół wałka do ciasta, a następnie rozwiń go na 9 - lub 10-calowym szklanym talerzu.
Jeśli Dokonywanie ciasto podwójnej skorupy, przechowywać w lodówce dolnej skorupy podczas przygotowywania góry.
Rozwałkuj drugi kawałek ciasta do okrągłego 13 1/2 cala o grubości 1/8 cala.
Przełożyć na wyłożoną woskiem blachę do pieczenia. Używając noża 1/2 cala, Wytnij otwór odpowietrzający w środku.