Łosoś ziemniaczano-chrzanowy
Ziemniaczano-chrzanowy łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wasabi w proszku, musztarda dijon, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chipsy z łososia i ziemniaków z kremem chrzanowym, Sałatka Z Łososia I Ziemniaków Z Sosem Chrzanowym, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Wędzonym Łososiem I Chrzanem Cr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Łososia posypać równomiernie solą i pieprzem; obie strony posmarować mieszanką musztardy.
Umieścić płatki ziemniaczane w płytkim naczyniu; łososia pogłębiać w płatkach ziemniaczanych.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Lekko spryskać łososia sprayem do gotowania.
Dodać łososia na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż złoty. Owiń uchwyt patelni folią.
Piec w 400 przez 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.