Łosoś wędzony na irlandzkim chlebie sodowym ze szczypiorkiem
Przepis wędzony łosoś na irlandzkim chlebie sodowym z masłem szczypiorkowym jest gotowy w około 2 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 162 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, szczypiorek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łosoś wędzony na irlandzkim Crostini, Wędzony dziki łosoś Irlandzki z naleśnikami ze szczypiorkiem, oraz Irish Soda Bread & Honey Mustard Beer Butter dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić chleb sodowy w cienkie plasterki, o 1/4-cala, i pokroić każdy kawałek na szorstki 2-calowy kwadrat, aż masz 16 sztuk. Owinąć pozostały chleb folią i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tłuszczu
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Masło wymieszać ze szczypiorkiem i rozłożyć niewielką ilość na każdy kwadrat. Udekoruj gałązką świeżego koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperek
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Włóż płatki owsiane do miski robota kuchennego i pulsuj, aż drobno zmielone.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.